KÜZDŐTÉR, Meghívó

Küzdőtér

Kedves Szerzők!

Szívesen látjuk rövid prózai írásaitokat honlapunk új felületén, a KÜZDŐTÉREN. Ha véleményekre vágytok, ha jól bírjátok a kritikát, és szeretnétek fejlődni az írásban, ne tétovázzatok, küldjétek be a műveiteket a trivium@triviumnet.hu címre!

Tartalmi és műfaji elvárások

Tartalmi és műfaji megkötés nélkül bármilyen írást szívesen fogadunk, ami megfelel a szerkesztői elvárásoknak*. Minden e-mailre válaszolunk, és ha a beküldött írás még az általunk elvárt minimális szintet sem éri el, ezt is közöljük időben.**

Amit nyújtani tudunk: őszinte, építő jellegű kritika, iránymutatás, baráti tanácsok.
Amit elvárunk: jó írások, a szabályok betartása

Formai elvárások

Lehetőleg doc, docx formátumú, 10 ezer leütésnél nem nagyobb terjedelmű írásokat küldjetek.
Szerzőként feltüntethetitek a saját neveteket, de írói nevet vagy jeligét is elfogadunk***.
Az írások formai szerkesztés után kerülnek be a KÜZDŐTÉRRE.****
Minden íráshoz illusztrációt csatolunk.

Sok sikert!

* Nem fogadunk olyan írást, amely burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető, valamint politikai hátterű, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, illetve agresszív, fenyegető, gyűlöletkeltő, bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást vagy arra jelentkezést tartalmaz.

** Az e-mail cím esetleges változásaiból eredő, a Trivium Egyesület érdekkörén kívül eső problémákért (az e-mail cím törlése, elérhetetlensége, a fogadó mailszerver beállításai) a Trivium Egyesületet semmilyen felelősség nem terheli.

*** A Pályázó a beküldéssel kijelenti, hogy a műve(i) a saját tulajdonát képezi(k), nem sérti(k) mások szerzői és személyiségi jogait. A beküldéssel elfogadja, hogy a műveiért anyagi követeléseket nem támaszt az egyesülettel szemben.

**** Az írások beérkezési sorrendben kerülnek be a KÜZDŐTÉRRE. Előfordulhat, hogy egy-két hetet is várni kell a bekerülésre és/vagy a véleményezésre.

 

Megosztás
Facebook
Facebook
RSS
Email
Google+
http://triviumnet.hu/2017/09/16/kuzdoter/
SHARE