Tájékoztató

Tájékoztató a Trivium Egyesület II. féléves terveiről

Könyvkiadás


Első félév

A Trivium Egyesület 2018 első félévében két kiadványt jelentetett meg.

2018. február 16-án az Utazók című sci-fi antológiát, 2018. június 15-én pedig a Japán a szamurájkorban című antológiát. Mindkettő a 2017-ben meghirdetett novellapályázatok legjobb művei tartalmazza. A Japán a szamurájkorban című antológia borítója a grafikai pályázat nyertes borítóterve.


Második félév

  • Néhány hetes rövid nyári szünet után augusztusban elkezdődik a 100 Mini Történet című novelláskötet szerkesztése, illetve a kiadás előkészületei. Ennek kapcsán a szerzők (67 szerző) a nyár folyamán e-mailben értesítést fognak kapni az admintól. Ennek a kötetnek a borítója is a grafikai pályázatunk témanyertese.

  • 2018 második félévében mindkét antológia megjelenik e-könyves formátumban is, és elkezdődnek a hangoskönyves kiadás előkészületei is.

  • Az első félévben a már megjelent művek felolvasásaiból hangoskönyvek kiadása.


Pályázatok


Az egyesület az év második felében legfeljebb két pályázatot fog meghirdetni:

  • Mivel a néhány hónappal ezelőtt közzétett és 2018. június 20-án lezárt szavazáson a „Fantasy regény és/vagy novellapályázat” kapta a legtöbb szavazatot, az egyik pályázat egészen biztosan fantasy műfajú lesz.

  • A másik pályázat még kidolgozás alatt áll.

 

Nagyításhoz kattints a képre!

Találkozók


  • Ősztől havi rendszerességgel találkozót szervezünk Budapesten az Üllői úti Bécsiszelet vendéglőben (törzshelyünk), ahova az egyesületi tagok mellett bárkit szívesen látunk egy kis beszélgetésre, ismerkedésre, sörözésre. A találkozó időpontjait rendszeresen hirdetni fogjuk.

  • A 100 Mini Történet antológia megjelenése után könyvbemutatót szervezünk Budapesten.

.