Tájékoztató

Tájékoztató a 100 Mini Történet antológiáról

Tisztelt Szerzők!

A 100 Mini Történet antológia szerkesztési munkálatai hamarosan elkezdődnek, ezért néhány nappal ezelőtt az adminisztrátorunk minden szerzővel felvette a kapcsolatot e-mailben. Azóta is érkezett hozzánk néhány kérdés a megjelenéssel kapcsolatban, amiből úgy látjuk, páran nem olvasták a tájékoztató e-mailt. Kérjük, ellenőrizzék a postafiókjukat!

A tájékoztatóval kapcsolatban feltett kérdésekre a válaszainkat itt is közzétesszük, hátha a többi szerzőt is érdekli.

A tiszteletpéldány mellé féláras vásárlási lehetőséget biztosítunk a szerzőknek (ez minden eddig megjelent kötetünknél így történt). A köteteket a könyvbemutatón vehetik majd át a szerzők, de aki nem tud eljönni, annak a megadott címére postázzuk. A postai költséget az egyesület magára vállalja, ami ennyi szerző esetében nem kis összeg, ezért talán érthető, hogy a tiszteletpéldányokat és a megrendelt köteteket egy-egy szerző számára egyszerre egy csomagban fogjuk küldeni, nem szeretnénk elaprózni a postázást különböző időpontokban feladott kis csomagokkal.

Kaptunk olyan visszajelzést, amiben a szerző azt írja, még nem tudta eldönteni, kér-e féláras kötetet, erről majd később dönt. Természetesen később is megilleti a lehetőség a szerzőket, de jelezzük, arra a csomagra majd elég sokat kell várni, de igyekszünk még ebben az évben sort keríteni rá.

A könyvbemutató időpontjáról és helyéről még nem tudunk nyilatkozni, szervezés alatt áll. Annyi biztos, hogy Budapesten lesz, és valamikor októberben. Az időpont függ a kötet megjelenésének időpontjától, annak a megjelenése a szerkesztés befejezésének időpontjától stb.

A kötet ára is a nyomdai költségektől függ, de várhatóan 2000 Ft körül lesz, illetve azt nem lépi túl.
A vásárlók számára a kötet megjelenése előtt egy héttel a megjelenés napjáig a webshopunkban 25%-os vásárlási kedvezményt fogunk adni.
A könyvbemutatón is lehet majd köteteket vásárolni, de ott már teljes áron (a szerzőknek fáláron).

.