Ajánló, Tájékoztató

Előkészületben a 100 Mini Történet antológia

A szerkesztők elkezdték a 100 Mini Történet című antológia szerkesztési munkálatait.
Az antológia a 2017-ben kiírt novellapályázatra beérkezett művek közül 72 szerző 100 legjobb írását tartalmazza.

A könyvborító Pallagi Balázs munkája, a Grafikai pályázat borítótervek készítésére 2. pályázat 100 Mini Történet témában első helyezést elért képe.

Várható megjelenés: 2018. szeptember közepe-vége.

Könyvbemutató ideje: 2018. október eleje (Budapest)

 


Szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Szerzőket, hogy 2018. 08. 08-án (két héttel ezelőtt) mindannyian megkapták az egyesület tájékoztató levelét, amiben jelezzük a kötet szerkesztési munkálatainak megkezdését, a tiszteletpéldány mellett a szerzőket megillető féláras vásárlási lehetőséget, és hogy visszajelzést várunk a féláras megrendeléseikkel kapcsolatban. Eddig a szerzőknek alig negyede válaszolt az e-mailünkre, miközben folyamatosan kapjuk tőlük az érdeklődő e-maileket ugyanebben a témában.
.
Tisztelt Szerzők! A kapcsolatfelvétel azon az e-mail címen zajlik, amit megadtak a pályaművük beküldésekor. Ez szerepel az adatbázisunkban. Kérjük, hogy ha a napi levelezésüket más e-mail címen bonyolítják, legyenek kedvesek ellenőrizni a pályázatos e-mail címüket is. Pályázataink során nem véletlenül kérjük, hogy a pályaműveket a leggyakrabban használt e-mailcímről küldjék, ugyanis a kapcsolattartás azon keresztül zajlik. Ha a pályázó a műve beküldése után többé nem figyeli azt a fiókját, igen nehézkessé válik a tájékoztatás. Ezért fordulhat elő, hogy kiküldjük az e-mailjeinket, mégis sok türelmetlen, követelőző, dühös és kioktató levelet kapunk a szerzőktől.
.
A kötet hivatalos kiadójaként csak halkan jegyzem meg, hogy 72 szerző 100 írásával nem kevés szerkesztési, szervezési munka van. A munka tavasz óta folyik, mégis van olyan szerző, aki azóta sem küldte el a szerződését.
.
A könyvbemutató pontos idejéről és helyéről egyelőre nem tudunk nyilatkozni, mert túl sok a változó. Az biztos, hogy Budapesten lesz, de az időpontja függ a kötet megjelenésének időpontjától, a kötet példányszámától, a bérelhető termek nagyságától, helyétől, a résztvevők számától stb.
Ezért is kérjük, hogy a szerzők mihamarabb válaszoljanak a kiküldött tájékoztató levelünkre. Minél hamarabb begyűjtjük a szükséges információkat, annál hamarabb tudunk pontos időpontot adni.
.