Tájékoztató

Tájékoztató a 100 Mini Történet antológia postázásáról

Kedves Szerzők!
.
Az elmúlt napokban sok érdeklődő levelet kaptunk tőletek a 100 Mini Történet című antológia postázásával és a könyvbemutatóval kapcsolatban. Igyekszünk gyorsan válaszolni a kérdéseitekre, de úgy gondoljuk, jobb, ha ezen a felületen is tájékoztatunk benneteket.
.
Jelenleg a következő a helyzet:
.
Nyomdai torlódás miatt az eredeti tervhez képest az antológia egy hét késéssel jelent meg 2018. október 3-án. A megjelenésről hírt adtunk a honlapon és a közösségi oldalainkon is. Az azt követő napokban a Trivium Webshopban megrendelt példányokat postáztuk, és a tájékoztató e-mailjeinkre történt reagálások sorrendjében, illetve az átutalások sorrendjében a tiszteletpéldányok és féláras példányok első csomagjait.
Ezek után néhány csomagot visszaszállított a Posta „aznosíthatatlan címzett” jelzéssel (a csomagok visszavétele plusz költség, a csomagok újrapostázása további plusz költség). Ezekkel a szerzőkkel egyeztetnünk kell az általuk megadott személyes adatokat.
Továbbá időközben a szerzők egy része megváltoztatta előző szándékát, van aki mégis eljön a könyvbemutatóra, ezért lemondta a postázást, van, aki lemondta a könyvbemutatón való személyes megjelenést, és mégis inkább postázást kér, van, aki mindkettőt kéri, és van, aki még a kedvezmény határidejének lejárta után sem utalta át a megrendelt példányai árát. Ez utóbbiakat telefonon kerestük meg.
Mivel az egyesület a tiszteletpéldányok mellé honoráriumként féláras kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosított a szerzőknek, és átvállalta a postázás költségeit is, illetve könyvbemutatót szervez cateringgel, az elnökség úgy határozott, hogy a jelentős plusz költségek elkerülésének érdekében a többi, postázásra várakozó csomagot kizárólag a könyvbemutató után egyszerre küldi ki a szerzők részére futárszolgálattal.
Köszönjük azoknak a szerzőknek, akik tájékoztató leveleinket megértve azonnal átutalták a példányaik árát és jelezték a postázási kérelmüket, vagy a könyvbemutatón való részvételi szándékukat, igazán méltányoljuk a gyors reagálást, nagy segítség volt a munkánkban. Minden kérést és jelzést regisztráltunk, számon tartunk.
Azoktól, akik kissé lassabban válaszoltak nekünk, vagy még egyáltalán nem tették, türelmet és megértést kérünk, igyekszünk minden, időközben felmerült vagy megváltoztatott kérést teljesíteni, de ezek szerteágazó volta miatt, ez nem egyszerű feladat. Magyarul, nem tudunk mindenkinek egyszerre megfelelni.
.
Nagy szeretettel várjuk szerzőinket a könyvbemutatóra, kíváncsian várjuk a velük való találkozást.
.
.