E-könyv, Könyvmegjelenés

Édentől nyugatra és Az Éden foglyai e-könyvben

Mit tehet Olivia, az ember lánya, ha deviáns viselkedéséért közmunkára ítélik, amit a Földtől távol, egy frissen kolonizált bolygón, az Édenen kell letöltenie másodmagával? Látszólag beletörődik az ítéletbe, és elutazik a bolygóra. Amikor rájön, hogy semmi esélye a szökésre, mindent elkövet, hogy kirúgassa magát, ám gyorsan szembesülnie kell a ténnyel, hogy azon a rettenetes helyen már egyáltalán nem a szökés, hanem az élete a tét.
Vajon a bolygó, amit lakatlannak hittek, tényleg az?
És mik azok az egyre többször felbukkanó gyötrő emlékképek, amik végzetes sorsot vetítenek elé?
Milyen veszély fenyegeti a Földről érkező városhajót és a több mint négyszázezer telepest, akik új életet akarnak kezdeni?
Vajon sikerül kijutnia a pokolból, amit az emberiség tévesen Édennek nevez?
Vagy örökre elnyeli a mélység tárasaival együtt?Megjelent AZ ÉDEN ÖRÖKÖSEI sorozat 1. része, Danny Graver Édentől nyugatra című sci-fi kisregénye e-könyvben a Trivium Egyesület szerkesztésében.
A kisregény nyomtatott formátumban a Fény a horizonton című sci-fi antológiában jelent meg a Cherubion kiadó gondozásában 2010-ben.

A kisregény epub és mobi formátumban is megvásárolható a Trivium Webshopban.

Krammer parancsnok négy egybekapcsolt városhajóval érkezik a Wellax-rendszer negyedik bolygójához, az Édenhez, több mint négyszázezer telepessel a fedélzeten, hat hét alatt hagyva maga mögött a harminchét millió fényévnyi távolságot. Bár eleddig az emberiség még nem bukkant értelmes, idegen intelligencia nyomára, az az azonosítatlan űrobjektum, amit bolygó körüli pályán talál, nem téríti el szándékától. De az a baljós üzenet, ami az Édenen várja…
.Megjelent AZ ÉDEN ÖRÖKÖSEI sorozat 2. része, Danny Graver Az Éden foglyai című sci-fi regénye e-könyvben a Trivium Egyesület szerkesztésében.
A regény nyomtatott formátumban Az Éden foglyai című sci-fi antológiában jelent meg a Cherubion kiadó gondozásában 2012-ben.
A regény epub és mobi formátumban is megvásárolható a Trivium Webshopban.
.

Négy év telt el a kataklizma óta, melynek során több mint négyszázezer földi telepes pusztult el az Éden felszínén és a Virtual városhajó részleges megsemmisülésekor. A hivatalos jelentések szerint az ismeretlen eredetű sugárzás miatt a bolygón nem maradhattak túlélők, de ha mégis valami csoda folytán túlélték néhányan, nincs lehetőség és esély, hogy mentőcsapatot küldjenek értük. Az Édenen és a környező Vellax-űrben minden ember és gépezet elporladna. Azonban a Kolonizációs Bizottság határozata ellenére Randolph Donohan alezredes az Egyesített Űrvédelmi Flotta tisztje egy különös késztetés hatására úgy dönt, hogy megszeg minden törvényt, felrúg minden szabályt, és kockázatos mentőakcióba kezd. A terve óramű pontosságú, de a kivitelezéséhez vajon elég lesz-e az elszántsága és kitartása?LETÖLTHETŐ RÉSZLETEK

E-book management: Calibre
Ajánlott olvasók: FBReader, Calibre, Kindle

Édentől nyugatra

Az Éden foglyaiHANGOSKÖNYV-RÉSZLET