Fantasy novellapályázat, Tájékoztató

Lezárult a „Két világ határán” novellapályázat

2018. november 30-án déli 12 órakor lezárult a „Két világ határán” elnevezésű novellapályázat.

Figyelem: a regénypályázat még tart, a beadási határideje 2019. február 28. déli 12 óra!
.
A novellapályázat e-mail címére, a palyazatok@triviumnet.hu e-mail címre összesen 99 pályamű érkezett. A beérkezett művek státuszát – ahogy a pályázati kiírásban is szerepel – a jeligéik alapján a Pályázati információs oldalon lehetett/lehet figyelemmel kísérni.
Azok a pályaművek, amelyek érvénytelen, de újraküldhető státuszt kaptak, ha a pályázat lezárultáig nem érkeztek be javítva, érvénytelenek maradtak. Azok a pályaművek, amelyekhez nem érkezett az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat szkennelve, és a pályázó nem jelezte, hogy határidő előtt postára adta, illetve nem az eredeti hozzájáruló nyilatkozat érkezett/érkezik, érvénytelenek.
A határidő előtti utolsó órákban-percekben beérkezett pályaművek ellenőrzése jelenleg folyamatban van, hamarosan ismertetjük az érvényes és az érvénytelen művek végleges listáját. A végleges lista felállítása után a zsűritagok elkezdik az érvényes művek értékelését.
Az eredményhirdetés időpontjáról jelen pillanatban még nem tudunk nyilatkozni, de a honlapunkon és a közösségi oldalainkon időben közzé fogjuk tenni az erről szóló híreket, illetve a végeredményt. A nyerteseket csak a közzététel után értesítjük e-mailben azon az e-mail címen, amelyiken a pályaművüket beküldték. A nem nyertes pályázók külön értesítést nem kapnak.
Kérjük a Tisztelt Pályázókat, hogy figyeljék a honlapjainkat, és sem az egyesület adminisztrátorait, sem a zsűritagokat ne zaklassák e-mailekkel! Előbbiek nem tudnak, utóbbiak pedig nem fognak válaszolni a pályaművekkel és az eredményhirdetéssel kapcsolatos kérdésekre.
.
Köszönjük a türelmüket és a megértésüket!
Minden pályázónak sok sikert kívánunk!
.
Szerkesztőség
.