TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Szavazás – December

  1. Fer-Kai

    A lelkes véleményezők alighanem a Szavazás – December című rémnovellát dicsérték, amelynek első fejezete vagy bekezdése „A sárgaszemű szörny”, utolsó pedig „A szörnyeteg”.
    Ha egy kiállítás falára felragasztott igazi banánt egekbe lehet dicsérni (és árazni) műalkotásként, miért is csodálkozunk? 🙂

  2. Eve

    Kedves Olvasók, Véleményezők és Pontozók!

    Azért szólítalak meg benneteket külön-külön, mert nem minden esetben vág össze a háromféle elnevezés. Van aki csak olvas – ezt látjuk a novellák oldalainak megnyitásaiból, van aki olvas, és értékel, de nem pontoz, és van, aki se nem olvas, se nem értékel, csak pontoz. A Google analytics, ami szép statisztikákkal örvendeztet meg minket a nap bármely percében, tökéletesen megmutatja, hogy bizonyos novellák pontszámainak mennyisége jóval több, mint ahányan egyáltalán megnyitották az adott novella oldalát. Ebből szemfüles módon azt a következtetést vonhatjuk le, hogy néhányan bejönnek a honlapra – nyilván egy adott linkre kattintva –, rányomnak a novellára egy (két-három) pontot, esetleg odavetnek egy „szuper írás”, „tökéletes” stb. „értékelést” a szavazóoldalra (nem a novellához), ami azt is megmutatja, hogy ők nem is jártak bent a novella oldalán, mert ha elolvassák, értelemszerűen oda kellene írniuk a véleményüket. A szavazóoldalon, ahol 43 novella szerepel a listán, honnan lehet tudni, hogy melyik novellának szánták az ajnározó hozzászólást?
    Kedves Pontozók, legalább annyi fáradságot vegyetek, hogy lépjetek be az adott novella oldalára, hogy ne merüljön fel bennünk a kétely immáron sokadjára, hogy a Kincsvadászatot némelyek tisztán lájkversenynek tekintik.

  3. Masek Veronika

    Nem semmi, kibújik a szög a zsákból, nagyon tetszett! Veronika.

  4. Ivák Erzsébet

    Nem csoda, hogy annyi az elkeseredett ember, itt sok mindenről lerántódik a lepel. Bár még lehetne „1 – 2” dolgot kritizálni. A szerző jól szemléltet dolgokat. Csak bátran!Erzsike!

  5. Vaszily Attila

    Hát alig térek magamhoz, így megmondani…Elgondolkodtató, aztán hogy lesz ez tényleg tovább…A stílusjegyek is jók,tetszett, Ati.

  6. Pásztor Flóra

    Nagyon jó volt!!!

Hozzászólás

*