TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Két világ határán – Eredményhirdetés visszavonása – Új eredményhirdetés

A Trivium Egyesület a Két világ határán elnevezésű fantasy regénypályázat 2019. december 20-án közzétett eredményhirdetésében megjelölt Kazsimér Nóra „Felia és a nurd-völgyi örökös” című regényének első helyezését

ezennel visszavonja.

.

Indoklás:
A pályázatra beérkezéskor az adatkezelő ellenőrizte, hogy a regény megfelel-e a pályázati feltételeknek, és akkor a regényt érvényesnek találta.
Az értékelési időszakban a zsűritagok minden művet elolvastak és pontoztak, majd az összpontszámok alapján kiválasztották a nyertes regényt.
Ezután az adatkezelő tájékoztatása alapján kihirdettük a nyertest.
Az eredményhirdetés után azonban az egyesület végzett még egy ellenőrzést, melynek végeztével legnagyobb sajnálatunkra megállapítottuk, hogy a regény a pályázatra érkezés és az eredményhirdetés közötti időszakban megjelent először blogregény, később pedig nyomtatott formátumú regény formájában is, megsértve a pályázati kiírás alapfeltételét:
.
„A pályázaton hazai és határon túl élő, rendszeresen publikáló és kezdő írók is indulhatnak olyan magyar nyelvű, önállóan értelmezhető prózai művekkel, amik még sem nyomtatott, sem e-könyves, sem hangoskönyves formátumban nem jelentek meg sem könyvkiadóknál, sem magánkiadásban, sem honlapokon, sem elektronikus hanghordozókon, és a pályázat eredményhirdetéséig nem is fognak megjelenni. Olyan önálló művek, amelyek nem egy publikálás alatt álló sorozat még nem publikált részei.”
https://triviumnet.hu/2018/11/29/ket-vilag-hataran-fantasy-novella-es-regenypalyazat/
.
Mindezek alapján a Zsűri úgy döntött, hogy a pontozási sorban mindössze 2 ponttal lemaradó, de gyakorlatilag holtversenyben első helyen végzett másik regényt fogadja el nyertesnek, amely a következő:
.
Palágyi László
(Kardvirág)
Az Éjkapu
.
A regény ismételt ellenőrzése megtörtént.
.
Gratulálunk a nyertesnek!
.
.
 1. Eve

  Kedves Lia Angyal!

  Jelenleg a könyvkiadásos projektünk szervezésén dolgozunk, szeretnénk még az első félévben elindulni vele. Ehhez kapcsolódóan lesz egy folyamatos regénypályázati kiírás meghirdetve, de ezen kívül más irodalmi pályázatot nem indítunk idén.

 2. Lia Angyal

  Kedves Eve!

  Lesz a közeljövőben hasonló pályázat? (vagy esetleg van-e már meghirdetve, csak én nem tudok róla?)

 3. Eve

  Kedves Gabriella!

  Nem azért volt jeligés a pályázat, hogy az eredményhirdetés után nyilvánosságra hozzuk a pályázók névsorát. Ha akarnánk, sem tehetnénk meg, köt minket az adatvédelmi szabályzat (GDPR).
  Még privátban sem közölhetjük a pontszámokat, értékelést pedig nem írunk. Nincs kapacitásunk 64 regény értékelésére, épp elég volt elolvasni őket. 🙂

 4. Gabriella Wolf

  Kedves Zsűritagok!

  Köszönjük szépen az eredményhirdetést! Szeretném megkérdezni, hogy lehetne-e nyilvánosságra hozni a teljes névsort, aszerint ki milyen helyezést ért el, akár privátban. Azt gondolom, ez sokuknak segítene, legalább azt megtudni milyen a regény. Esetleg pár szavas vélemény is sokat segítene!

  Köszönöm.

Hozzászólás

*