.

KUPONOK

A hűségkupon és az ajándékkupon kuponkódjait az érintettek e-mailben kapták/kapják meg.
A 30%-os engedmény és az ingyenes házhoz szállítás kuponok értékét vásárláskor a pénztárban a rendszer automatikusan jóváírja.
A születésnapi 15%-os ajándékkedvezmény kódja nyilvános, megtalálható itt, a promóciós plakátokon, az egyesület honlapján és közösségi oldalain.
.

A FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Miután a Katalógusból kiválasztottad a megvásárolni kívánt termékeket, és beletetted őket a Kosárba, a vásárlás végösszegétől függően a következő módon tudod használni a kuponkódokat:

  1. Ha a vásárlás összege nem éri el a 8000 Ft-ot, csak a 15%-os születésnapi kedvezményt tudod érvényesíteni. A kuponkódot írd be a Kosár vagy a Pénztár oldalán felül megtalálható kupon űrlapmezőbe, és a rendszer automatikusan jóváírja a kedvezményt a végösszegben.
    .
  2. Ha a vásárlás összege eléri vagy meghaladja a 8000 Ft-ot vegyes rendelés esetén (nyomtatott könyvek és e-könyvek), a rendszer automatikusan jóváírja a 30%-os kedvezményt, de a 15%-os születésnapi kedvezményt nem tudod érvényesíteni.
    .
  3. Ha a vásárlás összege eléri vagy meghaladja a 8000 Ft-ot kizárólag nyomtatott könyvek rendelése esetén, a rendszer automatikusan jóváírja az  ingyenes szállítás kedvezményt, és a 15%-os születésnapi kedvezményt is tudod érvényesíteni.
    .
  4. Az 500 Ft-os hűség- és ajándékkuponokat nem tudod együtt használni a többi kuponnal.

.