TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Apróbetű

Jelige: Fanómül

Álmatlan, átforgolódott éjszakái vannak? Bűntudattól szenved? Itt a megoldás: az MLH 3000!
A VK Feleshopi által forgalmazott termék, a Mágikus Lélekhenger garantáltan megtisztítja bűneitől. Csak gördítse végig a szíve fölött, és figyelje meg, hogy máris mennyire megkönnyebbült!
Füllentett a párjának a túlóráról, és helyette elment a haverokkal sörözni? Titokban megette a gyerek csokiját és azt hazudta, hogy a saját szemével látta, hogy az Öcsi volt? Flörtölt a főnökével, azért, hogy ne Önre, hanem a duci Icukára bízza a lexikonmásolást? Nem gond! Csak görgesse át kétszer a kiemelkedő tisztító hatású MLH 3000-et a mellkasán, és mintha mindezek meg sem történtek volna! Ugye látja, milyen egyszerű? Próbálja ki Ön is!
Az MLH 3000 felépítése ergonomikus, a különleges kialakítású henger követi a test vonalátii, hogy alkalmazása Önnek a lehet legkevesebb energiabefektetéssel járjon. Nézze, hogy siklik a Mágikus Lélekhenger a bőrömön, szinte tolnom sem kell! Ilyet csak ez a termék tud, az egyedülálló MLH 3000, a VK Feleshop kínálatából.
A Mágikus Lélekhenger működési mechanizmusa végtelenül egyszerű. A fejlesztők a különböző vallások imáit rögzítették a hengerre egy különleges eljárással, az úgynevezett rostirónnal.iii Amikor a hengert a szívünk fölött görgetjük, az ima „elküldésre” kerül a megszólított hatalmaknak, és mivel szívből jön, nyitott fülekreiv talál. Rendelje meg most!
Amennyiben még a mai napon él különleges ajánlatunkkal, ajándékba kapv egy olyan kiegészítőt, ami máshol minimum háromszor ennyibe kerülne, ha nem lenne exkluzív, csak a VK Feleshopban kapható termék. Az SZTA 2547vi ragasztótekercs különösen hatékony a rontások, átkok levételében, sőt, bizonyos esetekben akár vissza is fordíthatja azokat! Képzelje csak el például, hogy a kezei és a lábai nem hogy nem törnek el a rosszindulatú szomszéd kívánsága szerint, hanem még a bütykei és bőrkeményedései is eltűnnek! Ugye, mennyivel jobb lenne így? A kiegészítő könnyedén applikálható az MLH 3000-re: csak akassza ki a henger tengelyét itt és itt, majd tekerje rá az SZTA 2547-et a ragasztós felével befelé. Használat után ugyanilyen egyszerűen eltávolítható: akassza ki a hengert itt és itt, majd erőteljes mozdulatokkal tépje le az SZTA 2547-et, és az egyik kezéről folyamatosan a másikra, valamint – szükség esetén – a konyhapultra, az asztallapra, a falra és a kukazsákra ragasztva elegánsan helyezze bele a szemetesbe! vii
És ez még nem minden! Az első háromszáz termékviii vásárlója részesül még egy plusz ajándékban is. Az 5 centitől 99 centiig állítható, vízálló méterrudat, a HLM 3000-et kifejezetten a horgászok számára fejlesztettük ki halfotózáshoz.ix Amennyiben nem a kifogásokat szeretnék ismételgetni, hanem magáról a kifogásról, illetve a kifogott halak méretéről szeretnének egy szemléletes bemutatót tartani barátaiknak, ismerőseiknek, ez az eszköz ideális ahhoz, hogy mindezt pontos adatokkalx alátámasztva tudják megtenni.
Amennyiben megtetszett Önnek ez a termékcsomag, kérjük, ne habozzon, rendelje meg azonnal, a képernyőn látható szinte-nem-is-emeltdíjasxi számon, az általunk biztosított általános garanciával. Ahogy a szlogenünk is mondja: „A fele most, a másik fele akkor, ha beválik.xii” Várjuk hívását most!

És mit gondol, mindez mennyibe kerül? Más forgalmazóknál ezek a termékek nem kaphatóak. De amennyiben eltekintünk az egyediségtől, és teszünk némi engedményt a minőség és a hatékonyság tekintetében, a márkaboltokban egy hasonló szett ára megközelíti a tízmillió forintotxiii. És nálunk? Jól látja, az MLH 3000-ből, az SZTA 2547-ből, a HLM 3000-ből, a Mágikus Lélekhengerből, a „Szerintem a Te Anyád!” Ragasztószalagból, valamint a HaLMérő méterrúdból álló kedvezményes egységcsomag most valóban ezen a pimaszul, sőt, szemérmetlenül alacsony áron kapható! Ugye, milyen kiváló ajánlat?! Rendelje meg most!

Mágikus Lélekhenger, a tiszta lelkiismeret zálogaxiv! Csak a VK Feleshopban!

i A VK Feleshop üzemeltetője a VacakKacat Nyugodtan Rásózó Társaság. A VK Nyrt. székhelye: Kisbogárd, Messziref utca 23. Adószám: Milyen szám?! Marcsika, van nekünk adószámunk? Kerítse már elő, be kéne ide írni!

ii Feltéve, hogy Ön 112 centiméteres mellkaskörfogattal rendelkező izmos férfi. Az MLH 3000 formája brit tudósok kutatásaira alapozva került kifejlesztésre, a lakosság bizonyos hányadát alkotó minta tulajdonságainak figyelembe vételével. Tájékoztatjuk, hogy mindenki más számára a henger alkalmazása marhára kényelmetlen és kissé életveszélyes!

iii Az imák gael, kopt és sumer nyelven kerültek rögzítésre. Így amennyiben Ön nem druida, kopt keresztény, Anu, Enlil vagy Enki követője, akkor termék használatával lehetnek bajai. Naaagy bajai….

iv Vagy más, az adott istenségnél előforduló hallószervre.

v Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kiegészítő egyszer használatos. Amennyiben szeretne egy újabbat rendelni, azt már kizárólag az eredeti, 498.342 Ft-os áron áll módunkban szállítani.

vi A „Szerintem a Te Anyád! – SZTA 2547” ragasztótekercset az Elmegyógyír Nonprofit Kft gyártja, kizárólagos forgalmazója Tátapátin a Hámán Kató utcában és környékén a VK Nyrt. „Há’ mán hogyne érné meg?!”

vii Amennyiben szükségét érzi, a művelet közben nyugodtan átkozódhat is. Mi is használjuk az MLH 3000 rendkívül hatásos kiegészítőjét, az SZTA 2547-et, amire teljes körű garanciát vállalunk. Ugye, Feri? Feri? Feri! Feri! Hé, térj magadhoz!

viii Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy mi már megrendeltünk 417 db-ot saját használatra. De mindez az esélyeiket alig csökkenti, ezért kérjük, ilyen apróság ne tántorítsa el Önöket a vásárlástól!

ix Az eszköz hálószobai alkalmazása megengedett, de ebben az esetben a termékre nem érvényes a teljes körű elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia!

x A HaLMérő 3000 (HLM 3000) a beállítástól függetlenül mindig pontosan 1 métert fog mutatni, maradéktalanul igazolva ezzel az Ön állítását. Az eszközhöz mellékeljük a Távol-Keleti Ruhaipari Méretellenőrző Hivatal tanúsítványát is, hogy szemernyi kétség se merülhessen fel beszámolója valóságtartalmát illetően.

xi A hívás percdíja 13 Ft/perc (ahol az Ft rövidítés – némileg talán rendhagyó módon – az angol fontot takarja). A hívásvárakoztatás során meghallgathatja a teljes Mozart és Bach életművet a sokátarcsai Pitbull Óvoda gyermekzenekarának előadásában, amelyért a percdíjon felül semmilyen egyéb plusz költséget nem számolunk fel!

xii Természetesen ezt úgy értjük, hogy a termék felét a megrendelés után, a fizetést követően küldjük, a másik felét pedig csak és kizárólag akkor, ha elégedettségét pozitív vélemény írásával fejezi ki a neten.

xiii A KoppShopban kapható Varázslatos Metafizikai Tollseprő és Porrongy Készlet ára korábban 3.500 Ft volt, jelenleg 3.600 Ft. Messziről és lassan ugyan, de folyamatosan közelíti.

xiv A Mágikus Lélekhenger kifizetéséig, illetve a garancia teljes időtartama alatt a háza, valamint az autója zálogjoga pedig a VK Rt-é.
.

.
.

  1. Hadriq

    Istvánnal nem mindig értek egyet, de most inkább igen. Valóban túl sok a poén(osnak) gondolt, de mégis kicsit önismétlő szöveg, és az ugrálás is zavaró az apróbetűs rész és a főszöveg között, nehezen olvasható így. Elnézést, de remélem, később lesz jobb is!

  2. István

    Elsőre viccesnek tűnik, amolyan jópofa ötletnek, de már a felénél eluntam, mivel túl van írva a szöveg , és ehhez még jön a teljesen értelmetlen apró betűs rész is, így csak a történet eleje, közepe, és a befejezése hiányzik.

Hozzászólás

*