TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Tájékoztató a harmadik szemináriumról – A beküldési határidő módosult

A Trivium Egyesület a Hogyan írjunk regényt? III. szemináriumi felvételi novellapályázat beküldési határidejét az érdeklődők kérésére
.
2020. szeptember 20-ig meghosszabbítja.
.
A szeminárium harmadik regényírói képzése 2020. október 5-én kezdődik.

.

Indoklás:
.
Sok e-mailt kaptunk a szeminárium iránt érdeklődőktől, amelyekben arról írtak, hogy bár szeretnének jelentkezni a képzésre, a jelenlegi nehezített körülmények miatt (vírushelyzet, vizsgaidőszak, érettségi, munkahelyek elvesztése, anyagi gondok) a tavaszi kezdés még ha online történik is, akadályokba ütközik, és arra kértek minket, hogy amennyiben lehetséges, halasszuk el a képzés indulását. Az egyesület elnöksége ezért úgy döntött, hogy a harmadik szemináriumot áthelyezi az őszi-téli időszakra, miközben a jelentkezést a felvételi novellapályázatra szeptember 20-ig folyamatossá teszi.
.
Az eredeti, 2020. április 19-ig tartó beküldési határidővel meghirdetett felvételi novellapályázatra időközben beérkezett pályázati anyagokat a zsűritagok elbírálták, az adatkezelő a jelentkezőket értesítette az eredményről, és a felvételt nyert jelentkezőket a visszajelzésük után regisztrálja.
.
A felvételi novellapályázat kiírása az egyesület honlapján megtalálható:
https://triviumnet.hu/2020/03/08/trivium-egyesulet-szeminariuma-hogyan-irjunk-regenyt-iii-felveteli-novellapalyazat/
.
.
Szerkesztő
Adminisztrátor

Hozzászólás

*