TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Ági fehér rózsái /Részlet/

Jelige: Kelemen

(…)
A hajón úgy alakult, a barátnők elvegyültek a tömegben, táncoltak önfeledten érezték magukat. Ők meg Ágival kettesben maradtak a komphajó korlátjánál. Ági kedvenc együttese volt, így szinte minden számukat dúdolta magában s euforikus hangulatában engedte sőt idönként viszonozta hogy Zozó szorosan átölelje, s simogató keze szorgalmasan fedezze fel. Zozó úgy érezte tavalyi egész évben át tartó gondolatbéli vágyakozásai most megvalósulni látszanak, itt van vele hozzásimulva álma forró tüneménye. Míg ezen meditált, megint Ági kezdeményezett, hátrafordult és megcsókolta. Ennyire jó csókban még tán nem is volt része. Érezte Ági a tapasztaltabb.
Ági bizonyára nem csak álmodozott az elmúlt évben, de most ez se izgatta csak hálás volt a sorsának, hogy most itt van vele. Felbátorodva többször csókolóztak, s keze is becsusszant a lány blúza alá. Észre se vették hogy a barátnők már rosszallóan hívogatták őket. Ne smacizzatok annyit, most lehet autogramot kérni, gyertek már!
– Kösz nekünk nem kell, így Zozó gyorsan, de Ági húzta őt le a tömegbe. Gyere ne hagyjuk a csajokat egyedül, együtt jöttünk. Beálltak ők is az autogram osztó sorba, de közben sokszor Ági hozzá bújt vagy ő húzta magához és lopott csókokat váltottak.
A további 2 nyári napon Zozó mindig kereste Ági társaságát, Párszor fürödtek együtt a Balatonban, de valahogy sohase sikerült kettesben. Megfigyelte, hogy Ági kicsit mindenkivel kacérkodik, de amikor egy következő esős napon az egyik szomszéd nyaralójában összegyűltek hatan kortársak nyári haverok, akkor Ági szorosan mellé ült és hozzábújt.
Az asztal alatt meztelen lábával viccesen csiklandozta az övét Most már akkor kapcsolatuk szépen épül, neki is van egy ilyen bomba csaja. Zozó meg volt elégedve a helyzet alakulásával.
Este besétáltak többed magukkal a faluba. Kert mozi volt az eltervezett program. Úgy kaptak jegyet hogy 2 sorba csak egymás mögött. Zozó fel ajánlotta gálánsan, hogy majd ő lesz az egyik aki a hátsó sorba ül. Ági ragaszkodott a közelebbibe, de Zozó pont mögé ült. Így az egész film alatt simogathatta a nyakát vállát, s néha sugdolózva szót váltottak. A filmre nem is nagyon figyelt de az élmény igy is tökéletes volt számára. A film végén a többiek jelenléte ellenére újra még csókolóztak is egy kicsit. Teljes volt a nyári hódítása, sőt az az állandó bizsergés ami végigfutott benne, az a megfoghatatlan hiányérzet ami Ági távollétében eluralkodott rajta, az már mind – úgy gondolta a szerelem – maga.
Titkon az is forgott a fejében, hogy ez a lány bár egyidősek de tapasztaltabb nála. Ilyenkor persze rögtön a féltékenység érzése is egy-egy pillanatra eluralkodott rajta. Elhessegette és arra gondolt, ha már minden ilyen jól alakult biztos hogy Ágiban is ilyen érzések keringenek. Maga előtt is csak csendben vallotta be, tapasztalatlanságát, miközben osztálytársai már tavaly is hatalmas kalandokról meséltek e téren., Persze ki tudja hogy igazat mondtak e?
Mesélni jobbnál jobb csajokról mindenki tud, de most itt van a valóság Most itt van Ági, az ő szemében oly tökéletes nőiségében és olyan szexis mint az olasz-francia filmek női sztárjai, akikért kamaszos hevületében mindig rajongott. A mostani filmben is ott volt Claudia Cardinale s Ő csak Ágit látta benne. Ági közvetlen is hozzá, úgy érezte sokkal több ez, biztos hogy talán kicsit Ő is szerelmes. A kacérsága a mosolya a kedvessége azt a reményt és megoldást sugározta felé hogy biztos hogy tapasztaltabb, talán átlendíti őt a tűzkeresztségen?
Hazafelé – már a többiektől elbúcsúzva kicsit sétáltak még a vízparton, kézen fogva, egy-egy csókot váltva. Az egyik szabadstrandnál – a susogó nádas között kimentek a stégre. Szerencsére senki se volt ott. A tó hullámzásának halk csobbanásai elandalították őket, s a hajón kitapasztalt közös csók élményüket hosszan átélték újra. Zozó keze se volt rest. Ági blúzát nyitogatta s legnagyobb örömére akadályba elutasításba nem ütközött, sőt viszonzást lelt.
(…)

.

.

Hozzászólás

*