TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Trivium Egyesület – 2020 második félév – Tervek

.
Akár tetszik, akár nem, nyakunkon az ősz, a gondtalan nyaralások már csak az emlékeinkben élnek tovább, és a közösségi oldalainkon megosztott képeinkről köszön vissza – már akinek megadatott, hogy elmehetett nyaralni. A bronzbarnaság lassan kopni kezd, a szúnyogcsípések elhalványulnak, a fagylalt-sör-lángos okozta deréktáji úszógumik pedig kemény edzésekre várnak.
.
Sebaj, jövőre is lesz nyár (ha az égiek, és a koronavírus is úgy akarja), és ott folytatjuk, ahol idén abbahagytuk!
.
Nekünk, a Trivium Egyesület szerkesztőinek rövidke nyári szünete is a végéhez közeledik, lassanként visszazökkenünk a rendes kerékvágásba, ismét a lovak közé csapunk, vagy ha úgy jobban tetszik, újra felvesszük azt a fonalat, amit nyár elején elvesztettünk óvatosan, és roppant finoman letettünk a pihenés idejére.
.

Nézzük, mi is várható a Trivium Egyesületnél 2020 második félévében…*
.

Augusztus 31.

„Az igaz szerelem” novellapályázat eredményhirdetése.
.

Szeptember 20.

A Trivium Egyesület Szemináriuma – Hogyan írjunk regényt? III.
felvételi novellapályázat beküldési határideje.
.

Október 5.

Kezdődik a Trivium Egyesület Szemináriuma – Hogyan írjunk regényt? III.
online regényírói képzés.
.

Október

Nyomtatott formátumban megjelenésre vár Palágyi László Éjkapu című regénye, amely a „Két világ határán” fantasy regénypályázaton első helyezést ért el.
.

November

E-könyves formátumban megjelenésre vár Az igaz szerelem című antológia
a hasonló című novellapályázat nyertes műveivel.
.

December

Nyomtatott formátumban megjelenésre vár Csanda Gergő Isten feketében című regénye, amely a Trivium Egyesület Szemináriuma – Hogyan írjunk regényt? II. online regényírói képzésén első helyezést ért el.

 

* A Trivium Egyesület fenntartja a jogot, hogy esetleges belső és külső körülmények hatására a 2020 második félévére előre jelzett terveit módosítsa, az események számát bővítse, csökkentse, illetve átütemezze.
.
További információt az info@triviumnet.hu e-mail címen lehet kérni.
.
.
Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Kapcsolódó hozzászólások

Hozzászólás

*