TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Boldog-szomorú dal

Szerző: Animal Planet

Amina szívében Allah és a próféta voltak az elsők: külsejét a külső és a belső szépség uralták, bár a nő a depresszió miatt szellemileg enyhén fogyatékos lett, s olyan lett volna a gyermek is, akit egy isteni csodának köszönhetően a szíve alatt hordott.
Amina örömmel nézte a gyógyszerésznővel a pozitív terhességi tesztet, s várta, hogy mikor történik a születés. Büszke volt magára és a kisfiára. Igen, az ultrahangos vizsgálaton látta, hogy kisfiúval várandós, akit a szörnyeteg nőgyógyásznő egy botox segítségével megpróbált megölni.
De Amina érezte, hogy anya maradt, mert a technika eme negatív vívmányának bevetését túlélte a kis Mujahid-arabul harcost jelent-, ahogy elnevezte leendő csemetéjét. Érezte, hogy árad benne a szeretet, ahogy érezte a kis srácot rugdosni a hasában.
Terhes tornázott és jógázott. Szedte a vitaminokat, amit egy terhes nőnek szednie kell, s állapotáról folyamatosan konzultált az interneten egy védőnővel. Annak dacára, hogy állapotát senki, a férje sem, hitte el, csak néhány muszlim imám.
Egy nap a Barátok közt című sorozatban Vanda éppen szült. Akkor este távozott az élők sorából a kis Mujahid, miután Amina egész este görcsölt.
A kisfiú mártír lett, vár a Paradicsomban a nőre, akit ezután már semmi sem köt ehhez a gyarló világhoz. Várja, hogy találkozzon odaát a kisfiával.

.

.

Figyelem! A „SZAVAZÁS” gombra kattintva a szavazó oldalon lehet a novellára szavazatot leadni.
A „csillagozás” nem számít bele az eredménybe.

.

Ha szeretnél értesülni a friss híreinkről és a hamarosan megjelenő e-könyves kiadványainkról, iratkozz fel a hírlevelünkre!
A új feliratkozókat 500 ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg.
A kupon a Trivium Webshopban váltható be 2020.12.31-ig..

.

Hozzászólás

*