TEL: 29 954 303 - E-MAIL: info@triviumnet.hu

 

.

KUPONOK

Az ingyenes házhoz szállítás és a nyárváró kupon együtt is felhasználható, amennyiben a vásárlás összege eléri a 8000 Ft-ot.
.
.

A FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Miután a Katalógusból kiválasztottad a megvásárolni kívánt termékeket, és beletetted őket a Kosárba, a vásárlás végösszegétől függően a következő módon tudod használni a kuponkódokat:

    1. Ha a vásárlás összege nem éri el a 8000 Ft-ot, csak a 20%-os nyárváró kedvezményt tudod érvényesíteni. A kuponkódot írd be a Kosár vagy a Pénztár oldalán felül megtalálható kupon űrlapmezőbe, és a rendszer automatikusan jóváírja a kedvezményt a végösszegben.
      .
    2. Ha a vásárlás összege eléri vagy meghaladja a 8000 Ft-ot a szállítási engedmény és a nyárváró kupon kódját is írd be egymás után a Kosár vagy a Pénztár oldalán felül megtalálható kupon űrlapmezőbe, és a rendszer automatikusan jóváírja a kedvezményeket a végösszegben.
      .

Figyelem!
.
A kuponkódok kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítanak, de beváltásuk nem kötelező!

Amennyiben a vásárló be szeretné váltani őket, a kódokat be kell írnia a fent jelzett oldalakon a megfelelő mezőbe, a rendszer csak akkor számítja be a végösszegbe!
.

Tájékoztató a pontokról
.
Törzsvásárlók a meglévő pontjaikat is beválthatják a kuponok mellett. A pontok megtekinthetők a Kosár oldalon.
.
.