TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Trivium Egyesület Szemináriuma – Egy hét múlva jön a negyedik pályázati kiírás

A Trivium Egyesület május első napjaiban teszi közzé a Hogyan írjunk regényt? IV. online regényíró képzés felvételi novellapályázatának kiírását. Az előző képzések tapasztalatait és az érdeklődők kéréseit figyelembe véve az oktatók változtattak a jelentkezés és a beküldés feltételein.
.
Újdonság lesz, hogy már 14. életévüket betöltött pályázók is jelentkezhetnek szülői hozzájárulással (ehhez közzé fogunk tenni egy letölthető dokumentumot), és a lakhelyet kiterjesztjük az Európai Unió teljes területére, vagyis bárki jelentkezhet, aki uniós lakhellyel rendelkezik, ismeri a magyar nyelvet, és megfelel a többi feltételnek.
.
Újdonság lesz a felvételi novellapályázatra beküldendő novella terjedelmének megnövelése is, és változás várható a díjazásban, vagyis az egyesület fenntartja a jogot, hogy egynél több győztest hirdessen.
.
A felvételi novellapályázat kiírását közzé fogjuk tenni a honlapunkon, a Szeminárium belső oldalán, a közösségi oldalainkon, pályázatfigyelő oldalakon, és hírlevélben is elküldjük a feliratkozottaknak. A közzététel után az érdeklődők az info@triviumnet.hu e-mailcímen tehetik fel kérdéseiket, illetve kérhetnek segítséget jelentkezéskor.
.
A regényíró képzés eddigi győztesei
.
Pelesz Alexandra: Gyászmunka /Szeminárium I./
Csanda Gergő: Isten feketében /Szeminárium II./
Kartali Zsuzsanna: Robina (munkacím) /Szeminárium III./
Hirneth-Fajth Evelin: A pokol édenkertje (munkacím) /Szeminárium III./
Kovács Liliána: A pokoli múlt angyala (munkacím) /Szeminárium III./
.
.
Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*