TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Jogi nyilatkozat

Posted On 2021 aug 15
By :
Comment: Off
A Trivium Egyesület a Prim Könyvek elnevezésű igény szerinti könyvkiadásra beküldött kéziratokat bizalmasan kezeli, azokat semmilyen – a szerzővel nem egyeztetett – formában nem használja fel, harmadik félnek nem adja át, első ízben kizárólag az árajánlat elkészítése céljából fogadja és tekinti át.
.
Szerződéskötés után a kéziratokat a megbízott szerkesztő a szerzői szabadság meghagyásával a szerződésben rögzítettek alapján szerkeszti.
.
A Trivium Egyesület fenntartja a jogot, hogy az egyesület alapértékeivel és elveivel nem egyező, azokat sértő művek kiadását visszautasítsa (agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, illetve burkolt, vagy közvetlen reklámot tartalmaz).
.
A Trivium Egyesület fenntartja a jogot, hogy az alacsony színvonalú, minőségileg kifogásolható, szerkeszthetetlen művek kiadását visszautasítsa.
.
Az egyesület és a szerző közötti minden interakciót a szerződés szabályozza.
.
.
Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke