TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

A pokol édenkertje nyomtatott formátumban is megjelenik

Nyomdába került H. Fajth Evelin A pokol édenkertje című regénye, amely a Prim Könyvek – Kézirattól a könyvesboltig POD szolgáltatás keretén belül jelenik meg.
.
Kiadó: Trivium Egyesület/Prim Könyvek
Főszerkesztő: Ripp Gábor
Könyvborító: Czinkos Éva
Műfaj: romantikus, történelmi krimi
Formátum: puhafedeles
Oldalszám: 210
Ára: 3400 Ft
Várható megjelenés: 2021. november 5.
.
.
A könyv kapható lesz a Líra könyvesboltjaiban, a Trivium Webshopban és közvetlenül rendelhető lesz a szerzőtől.
.
A lira.hu oldalon a megjelenésig 20% kedvezménnyel már előrendelhető.
.

A regény e-könyves formátumban jelenleg is kapható a következő webshopokban:
eKönyv Magyarország, diBook, Bookline, Libri, Álomgyár, Book24, Apple, iBooks, Google Play, Kobo, Publishdrive, Trivium Webshop.

.
Fülszöveg

Emma elismert, sikeres írónő. Eddig felépített, tökéletes világa egyszeriben kettészakad, amikor balesetben elveszíti férjét és kislányát, ő maga pedig deréktól lefelé lebénul. Úgy érzi, megfosztották a mennyországtól, és immár a pokolba került, mígnem a kezébe kerül egy régi újságkivágás, amely egy rejtélyes körülmények között eltűnt szelencéről és a vele kapcsolatos gyilkosságokról szól.
Az 1880-as évekbeli Magyarországon virágkorát éli a korrupció. A rendőrség Johanna, a külföldön élő és tevékenykedő tanácsadónő segítségét kéri, hogy kézre kerítsék a kéjnők gyilkosát, lebuktassák a besúgókat, és kiderítsék, mit rejt a titokzatos vörös szelence.
A pokol édenkertje egy olyan világba kalauzolja az olvasókat, ahol kábítószerkereskedelem, korrupció, prostitúció és temérdek hazugság fonja át a történetszálakat. Miképpen kapcsolódik egymáshoz Emma és Johanna, valamint a többi szereplő életútja? Hol ér véget a történet, és hol kezdődik a valóság?
Az izgalmakkal teli, fordulatos regény az emberi lélek mélységein keresztül tárja elénk a jó és rossz között húzódó keskeny határvonalat mindaddig, amíg az utolsó titokról is lehull a lepel.
.
.
.
Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*