TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Megjelent A pokoli múlt angyala

A pokoli múlt angyalaMegjelent Kovács Liliána A pokoli múlt angyala című e-könyves regénye, amely a Trivium Egyesület Szemináriuma III. online regényíró képzésén bekerült a három legjobb regény közé.
.
A regény megvásárolható a következő webshopokban:
eKönyv Magyarország, diBook, Bookline, Libri, Álomgyár, Book24, Apple, iBooks, Google Play, Kobo, Publishdrive, Trivium Webshop.
..
A Trivium Webshopban 2022. április 10-ig 20%-os vásárlási kedvezményt adunk.
.
.

Kiadó: Trivium Egyesület
Főszerkesztő: Ripp Gábor
Címlap: Czinkos Éva
Műfaj: romantikus, dráma, lélektani
Formátum: epub, mobi
.

.

Desirée elvállalja Bob korrepetálását, hogy megszerezhesse a hőn áhított ösztöndíjat az orvosi karra. Kezdetben egyikük sem tudja, hogy van egy közös ismerősük, mégpedig Gabriel, akit a lány gyerekkorában közeli barátjának tudhatott, és aki jelenleg Bob lakótársa, ám jóval több is annál…
Desirée meglepetten szembesül vele, hogy Gabriel gyökeresen megváltozott.
Vajon mi állhat Gabriel engesztelhetetlen nőgyűlölete mögött, ami végül többek között egy megbocsáthatatlan incidensbe torkollik? Milyen fájdalmas titok lappang a háttérben a múltból? Sikerül-e helyrehozni mindazt, ami végérvényesen összeomlani látszik, képes lesz-e felhagyni elviselhetetlen modorával Gabriel, és vajon tényleg úgy van-e minden, mint amilyennek a valóságban tűnik?

.
.

Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*