TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Megjelent Ripp Gábor Kábulat című regénye e-könyvben

Megjelent Ripp Gábor Kábulat című retró krimi regénye e-könyves (epub, mobi) formátumban.

Kapható a Trivium Webshopban 20%-os kedvezménnyel, továbbá megvásárolható az eKönyv Magyarország, diBook, Bookline, Libri, Álomgyár, Book24, Apple, iBooks, Google Play, Kobo, Publishdrive oldalain.

Kiadó: Trivium Egyesület
Könyvborító: Czinkos Éva (Eve Rigel)
Oldal: 300
ISBN 978-615-5821-71-4

 

Bokrokkal szegélyezett betonút egy fővároshoz közeli vasúti felüljáró tövében, ami ideális helyszín kocsikázó pároknak, akik egy kellemes pásztorórára húzódnak le a főútról… és úgyszintén ideális helyszín egy fantom számára, aki ez alkalommal errefelé űzi rémisztő tevékenységét az éj leple alatt.
Feri és Magdi, két egykori iskolatárs, maguk is ráhajtanak a betonútra, ahol kezdődő kapcsolatuk kibontakoztatása helyett közel egy órán át tartó eszméletvesztés vár rájuk. Később rádöbbennek, hogy az időkieséshez némi vérveszteség is járult…
Nem akarják annyiban hagyni a dolgot, és ezzel jókora lavinát indítanak el. A rendőrség és helyi motorosok bevonásával hamarosan megindul a hajsza az éjszakában a felüljáró réme után. Homály fedi, kit vagy mit tekinthetnek ellenfelüknek, mint ahogy eleinte arról sem lehet tudomásuk, miféle titkos ütőkártya van a birtokukban Magdi jóvoltából, valamint kire tekint majd le diadalmasan az égről a Göncölszekér…
A múlt század nyolcvanas éveinek végén játszódó regény helyenként vérfagyasztó módon, helyenként szarkasztikus humorral átszőve tárja az olvasó elé egy rendhagyó korabeli nyomozás történetét.
..


.

Szerkesztő
Adminisztrátor

Hozzászólás

*