TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Megjelent Ripp Gábor Két világon innen című novelláskötete e-könyvben

Megjelent Ripp Gábor Két világon innen című novelláskötete e-könyves (epub, mobi) formátumban.

Kapható a Trivium Webshopban 25%-os kedvezménnyel, továbbá megvásárolható lesz az eKönyv Magyarország, diBook, Bookline, Libri, Álomgyár, Book24, Apple, iBooks, Google Play, Kobo, Publishdrive oldalain.

Kiadó: Trivium Egyesület
Könyvborító: Czinkos Éva (Eve Rigel)
Oldal: 190
ISBN 978-615-5821-69-1

 

A Trivium Egyesület „Két világ határán” címmel egykor meghirdetett pályázatára olyan írásokat vártunk, amelyekben a szereplők valamilyen módon átjutnak más világokba, találkoznak más világok lakóival, akik aztán befolyásolják az ő életüket, esetleg ők befolyásolják az adott világ lakóinak életét. A „két világ” pontos meghatározását és egymással való kapcsolatát a pályázókra bíztuk. Létsíkváltás, időutazás, tényleges vagy képzeletbeli világ; nem húztunk szoros határvonalat.
Ebben a mostani kötetben – néhány év elteltével – azokat a saját írásaimat jelentettük meg, amelyeket a megírásuk során eszem ágában sem volt hasonló módon felcímkézni, de utólag rádöbbentem, hogy kis jóakarattal – esetleg hajszálpontosan – beleférnek a fenti kategóriába, és amelyek csaknem mindegyike valamilyen formában hozzám kötődik… személyes jellegű élmények, események inspiráltak, hogy billentyűzetet ragadjak, és a képzeletem szárnyán szállva emléket állítsak egynéhány fontosabb epizódnak az életemből.
Remélem, találsz köztük olyat, amelyik megérint vagy elgondolkodtat, és egyben megérted azt is, miféle helyekről érkezhet indíttatás az emberfiának, hogy megalkosson egy írásművet – még amennyire más lesz is a végeredmény az eredeti szituációhoz képest.
Ripp Gábor
.
.
Szerkesztő
Adminisztrátor

Hozzászólás

*