TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Alternatív honfoglalás – Határidő hosszabbítás

A pályázat lezárult.

A Trivium Egyesület meghosszabbítja az e-könyves megjelenésre meghirdetett „Alternatív honfoglalás” című novellapályázatot.

Indoklás

A zsűritagok végeztek a pályázatra beérkezett novellák értékelésével, és nem találtak megfelelő mennyiségű olyan színvonalú novellát, amelyek alkalmasak lehetnek az antológiában való megjelenésre. Ezért az Egyesület úgy döntött, hogy a pályázatot azonos beküldési feltételek mellett új beküldési határidővel meghosszabbítja.

Új határidő: 2023. december 31.

Kérjük a Tisztelt Pályázókat, hogy olvassák el az új pályázati kiírást is!

A beküldési feltételeknek nem megfelelő novellákat továbbra sem tudjuk elfogadni (terjedelem, adatkezelési nyilatkozat, formátum stb.).

Szeretnénk külön felhívni a figyelmet, hogy a pályázatra a pályázók képzelete szülte novellákat várunk, és nem esszéket a jelenlegi történelmi tények felsorolásával!

A meghosszabbítással kapcsolatban szívesen válaszolunk a kérdésekre bármelyik közösségi oldalunkon, és e-mailben is a trivium@triviumnet.hu e-mail-címen.

Figyelem!

A már beérkezett novellákkal kapcsolatban az új határidőt követő eredményhirdetésig, illetve tájékoztatásig semmilyen információt nem áll módunkban kiadni.

Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*