TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu
Amikor megnyitod a honlapot, bekattintasz néhány oldalra, és olyan kifejezéseket látsz, mint írásoktatás, könyvkiadás, felmerülhet benned a kérdés, hogy valójában kik is vagyunk mi, és mi a célunk mindezzel…
.

Kik vagyunk?

Írók, szerkesztők, könyvkiadók, írásoktatók és korrektorok, barátok és társak, akikre számíthatsz, ha szükséged van egy kis segítségre, vagy szeretnél eligazodni az írók-könyvkiadók világában.
.

A tevékenységünk

Rendszeresen megjelenő pályázataink és a könyvkiadás programunk számos kezdő írót hozzásegítettek a nyomtatott és az e-könyves megjelenéshez, az online szemináriumi keretek között zajló írásoktatás pedig már jó néhány írni vágyót beavattunk a regényírás rejtelmeibe.
.
Novellapályázataink és irodalmi játékaink sokak fantáziáját megmozgatják, a rendszeresen visszatérő szerzők mára a csapat tagjaivá váltak.
.
A honlapunkon megtalálható webshopunkban minden általunk megjelentetett kiadvány megvásárolható nyomtatott vagy e-könyves formátumban. Időszakos akcióink és kuponrendszerünk kedvelt az új és a visszatérő vásárlóink körében is.
.
Előadásainkról, könyvbemutatóinkról, összejöveteleinkről a Galériában számos képet találhatsz.
.

Az elnökség

Az egyesület neve (Trivium: Hármas út) utalás a hét szabad művészet első, a szóval, szöveggel foglalkozó tudományok csoportjára, és utalás arra, hogy az egyesületet az elnökség három tagja összehangoltan irányítja:
.
Czinkos Éva – Elnök
(író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, webfejlesztő, kiadványtervező)
.
Fazekas Beáta – Elnökhelyettes
(író, szerkesztő, japán kultúra kutató, a Szeminárium vezetője)
.
Ripp Gábor – Titkár
(író, szerkesztő, az egyesület irodalmi főszerkesztője)
.

A tagság

Tagságunk folyamatosan növekszik, tagjaink közösségét az olvasók és a kezdő írók mellett neves, többkötetes írók is erősítik. Egyesületünknek bárki tagja lehet, aki betartja az alapszabályunkban foglaltakat, és az éves tagdíj mellett szellemi és/vagy anyagi támogatással segíti a munkánkat.
.

Információ:


.

A Trivium Egyesület Facebook oldala

A Trivium Egyesület Szemináriuma Facebook oldala