TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Tarja Kauppinen

Küzdőtér, Szeminárium
info@triviumnet.hu

 

 

Kedves Szerzők!
.

Szívesen látjuk rövid prózai írásaitokat vagy írásaitok részleteit a KÜZDŐTÉREN. Ha véleményekre vágytok, ha jól bírjátok a kritikát, és szeretnétek fejlődni az írásban, ne tétovázzatok, küldjétek be hozzánk a műveiteket!
.
Tartalmi és műfaji elvárások
.
Tartalmi és műfaji megkötés nélkül bármilyen írást szívesen fogadunk, ami megfelel a szerkesztői elvárásoknak*. Minden e-mailre válaszolunk, és ha a beküldött írás az általunk elvárt minimális szintet sem éri el, ezt is közöljük időben.**
.
Amit nyújtani tudunk: őszinte, építő jellegű kritika, iránymutatás, baráti tanácsok.
Amit elvárunk: jó írások, a szabályok betartása, megfelelő hangnemű hozzászólások/reagálások.
A Moderálási elvek a honlap Impresszum oldalán található.
.
Formai elvárások
.
Lehetőleg doc, docx formátumú, 10 ezer leütésnél nem nagyobb terjedelmű önálló írásokat vagy nagyobb lélegzetű írások 10 ezer leütésnél nem hosszabb részleteit küldjétek.
Szerzőként feltüntethetitek a saját neveteket, de írói nevet vagy jeligét is elfogadunk***.
Az elfogadott írások formai szerkesztés után kerülnek be a KÜZDŐTÉRRE.****
Minden íráshoz illusztrációt csatolunk.
.
Beküldés
.
Írásaitokat a palyazatok@triviumnet.hu e-mail címre küldjétek csatolva.
A tárgy mezőbe írjátok be: Küzdőtér.

Kérdéseiteket feltehetitek a honlapon, vagy e-mailben.

A Küzdőtérre beérkezett, megjelenésre várakozó művek listáját megtaláljátok a Küzdőtérre várakozók oldalon.
.

Sok sikert!
.
* Nem fogadunk olyan írást, amely burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető, valamint politikai hátterű, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, illetve agresszív, fenyegető, gyűlöletkeltő, bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást vagy arra jelentkezést tartalmaz.
** Az e-mail cím esetleges változásaiból eredő, a Trivium Egyesület érdekkörén kívül eső problémákért (az e-mail cím törlése, elérhetetlensége, a fogadó mailszerver beállításai) a Trivium Egyesületet semmilyen felelősség nem terheli.
*** A Pályázó a beküldéssel kijelenti, hogy a műve(i) a saját tulajdonát képezi(k), nem sérti(k) mások szerzői és személyiségi jogait, elfogadja, hogy a műve(i) formai szerkesztés után kerülnek fel a Küzdőtérre, elfogadja, hogy a műveiért anyagi követeléseket nem támaszthat az egyesülettel szemben.
**** Az elfogadott írások beérkezési sorrendben kerülnek be a KÜZDŐTÉRRE. Előfordulhat, hogy két-három vagy több hetet is várni kell a bekerülésre és/vagy a véleményezésre.
.