TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu
Ha van egy jól megírt ismertetőd kedvenc olvasmányodról, vagy szívesen lennél állandó szerzőnk, küldj nekünk egy bemutatkozó levelet, és persze csatolj hozzá egyet a legjobb műértékeléseidből.
Ha a nyomtatott vagy elektronikus formátumban megjelent könyved szeretnél ajánlani, küldd el a könyv nagy méretű, nagy felbontású borítóképét, fülszövegét és egy rövid részletét. Az sem árt, ha megírod, hogy mikor és hol jelent meg.
Ha íráshoz, írókhoz, könyvmegjelenésekhez kapcsolódó híreid vannak, írd meg bátran, és küldd el nekünk!
.
Mit kell tudnod a beküldés feltételeiről?

Az ismertetőd legfeljebb 5 ezer leütésnyi legyen, és megfelelően szerkesztett docx formátumú.
Azt nem mondhatjuk meg neked, milyen szempontok szerint elemezz, ezért rád bízzuk, de csak akkor tudjuk elfogadni az írásod, ha betartod a magyar helyesírás szabályait, ügyelsz a stílusra és a hangvételre, a politikai, vallási, kirekesztő és szélsőséges véleményektől tartózkodsz. Az írásodat egy szerkesztő fogja átnézni, és ha szükségesnek látja, javítja a helyesírási és szövegszerkesztési hibákat, a szöveg tartalmán azonban nem változtat.
.
Hova küldheted az ismertetőd és a könyvajánlód?

A triviumegyesulet@gmail.com címre küldheted az írásaidat. Kapni fogsz egy válaszlevelet, majd később egy szerkesztő tájékoztat az írásod közzétételéről, illetve arról, hogy ha nem jelenik meg, mi az oka.
.
.
JOGI NYILATKOZAT
.
A Trivium Egyesület fenntartja a jogot, hogy az oldalain az általa meghatározott elvek, minőségi szint és mennyiségi limit alapján jelentessen meg műveket a szerzői jogi törvény betartásával.
.
A műveid Trivium Egyesület oldalaira való beküldésével beleegyezel abba, hogy a szerkesztők a műved szerkesztés után tegyék közzé, továbbá közösségi oldalakon megosszák, reklámozási céllal részleteket közöljenek belőle, hivatkozzanak rá egyéb oldalakon.
.
A beküldéssel kijelented, hogy a műved a saját tulajdonodat képezi, nem sérti mások szerzői és személyiségi jogait.
.
A beküldéssel elfogadod, hogy a műved közzétételéért anyagi követeléseket nem támasztasz az egyesülettel szemben.
.