TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Két világon innen (mobi)

2.300 Ft

Szerző: Ripp Gábor
Kiadó: Trivium Egyesület
Műfaj: képzelet, szürreális
Kategória: novelláskötet
Borító: Czinkos Éva
Formátum: mobi
Oldal: 190
ISBN 978-615-5821-70-7
Cikkszám: 02201012304 Kategóriák: ,

Leírás

0
(0)
A Trivium Egyesület „Két világ határán” címmel egykor meghirdetett pályázatára olyan írásokat vártunk, amelyekben a szereplők valamilyen módon átjutnak más világokba, találkoznak más világok lakóival, akik aztán befolyásolják az ő életüket, esetleg ők befolyásolják az adott világ lakóinak életét. A „két világ” pontos meghatározását és egymással való kapcsolatát a pályázókra bíztuk. Létsíkváltás, időutazás, tényleges vagy képzeletbeli világ; nem húztunk szoros határvonalat.
Ebben a mostani kötetben – néhány év elteltével – azokat a saját írásaimat jelentettük meg, amelyeket a megírásuk során eszem ágában sem volt hasonló módon felcímkézni, de utólag rádöbbentem, hogy kis jóakarattal – esetleg hajszálpontosan – beleférnek a fenti kategóriába, és amelyek csaknem mindegyike valamilyen formában hozzám kötődik… személyes jellegű élmények, események inspiráltak, hogy billentyűzetet ragadjak, és a képzeletem szárnyán szállva emléket állítsak egynéhány fontosabb epizódnak az életemből.
Remélem, találsz köztük olyat, amelyik megérint vagy elgondolkodtat, és egyben megérted azt is, miféle helyekről érkezhet indíttatás az emberfiának, hogy megalkosson egy írásművet – még amennyire más lesz is a végeredmény az eredeti szituációhoz képest.
Ripp Gábor

Mennyire tetszett ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Két világon innen (mobi)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük