TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Mátyás Mónika

2021 szeptemberében jelentkeztem a Trivium Egyesület IV. online regényíró képzésére. Egy tetszőleges novellával lehetett pályázni a szemináriumra való bekerüléshez, ami nekem sikerült. Az oktatóm e-mailben bemutatkozott, leírta, hogy zajlik ez az egész, aztán belevágtam. A napirendet, az oktatási anyagot és az első feladatot, ami egy novella megírása volt Google drive-ra töltötte fel az oktatóm, és nekem is oda kellett a kész novellát felraknom. Amikor a novella javításával végeztem, megkezdhettem a regényem részleteinek a feltöltését. Minden pénteken újabb anyagot kaptam, illetve a regényrészletem javítását. Ezt a hétvégén korrigáltam, és a következő részlettel együtt feltöltöttem. Így haladtunk hétről-hétre.
Az első szintet sikeresen elvégeztem, így tovább léphetem a másodikra, majd a harmadikra.
Összességében a szeminárium sokat segített, felfedeztem a hibáimat és javítottam őket, megtanultam a szöveg helyes formázását, és még sok egyebet.
Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*