TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu

Megjelent a Szepessy gróf különös esete és egyéb misztikus történetek e-könyvben

Megjelent Pető Zoltán Szepessy gróf különös esete és egyéb misztikus történetek című e-könyves novelláskötete a Trivium Egyesület PRIM Könyvek – Kézirattól a könyvesboltig könyvkiadás keretein belül.
.
A novelláskötet megvásárolható a következő webshopokban:
eKönyv Magyarország, diBook, Bookline, Libri, Álomgyár, Book24, Apple, iBooks, Google Play, Kobo, Publishdrive, Trivium Webshop.
..
A Trivium Webshopban 2022. november 13-ig 15%-os vásárlási kedvezményt adunk.
.

Kiadó: Trivium Egyesület
Főszerkesztő: Ripp Gábor
Címlap: Czinkos Éva
Műfaj: misztikus, horror, thriller, weird, fantasy, krimi

Formátum: epub, mobi


.

.

„Amikor Sul havában a sivatagi népek hullazabáló démonának feje, Rasz al-Gúl lángol majd az égen, az erdők papjai elvégzik a rítusokat, úgy ahogyan azt Mayapan naptárában megírták! És én rettegve, rettegve és tehetetlenül várom majd azt a napot, Jonathan!”
.
Ősi misztériumok, elfeledett helyek és városok, letűnt korszakok istenei, démonai és hátborzongató lényei kelnek életre a szerző írásaiban. Egymásba olvadó idősíkok, megnevezhetetlen dimenziók nyílnak meg akarva-akaratlanul a Földkerekség különböző évszázadaiban, létező vagy képzeletbeli országaiban élő hadvezérei, magiszterei, ambiciózus egyházi személyei, egyszerű, hétköznapi emberei előtt. A történelemből jól ismert, esetenként homályba merült nevek, események bukkannak fel és adnak új értelmezést bizonyos cselekedeteknek, történéseknek, amint az Ismeretlen kapui kitárulnak előttünk… és mi beleborzongunk mindenek felett való hatalmába.
Adózzunk tisztelettel az írásokban szereplő Ismeretlennek.
A szerző maga is ezt tette. A nagy elődök nyomdokain, méltóképpen.

.
.

Szerkesztő
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, kiadványtervező, könyvborító-tervező, webfejlesztő, szemináriumi oktató, az egyesület elnöke

Hozzászólás

*