TEL: 29 954 303 - E-MAIL: trivium@triviumnet.hu
Friss bejegyzések

Megjelent Az Éjkapu e-könyves formátumban

5
(5)
A 2020. október 16-án a Trivium Egyesület gondozásában nyomtatott formátumban megjelent Palágyi R. László Az Éjkapu című fantasy regénye, most e-könyves formátumban is megjelent. A regény a Két világ határán elnevezésű fantasy regénypályázaton első helyezést ért el.
.
Megvásárolható az ekonyv.hu-n, a líra.hu-n, a libri.hu-n, a bookline.hu-n, a Trivium Webshopban pedig június 21-ig kedvezményesen.
.
Felelős kiadó: Czinkos Éva
Főszerkesztő: Ripp Gábor
Könyvborító: Czinkos Éva
Formátum: epub, mobi
Oldalszám: 264
.

ISBN epub: 978-615-5821-23-3

ISBN mobi: 978-615-5821-24-0
.
Ára: 2590 Ft
.

Fülszöveg

Különös események követik egymást Ostidas komor királyságában, ahol évszázadok óta az Oroszlános Lovagrend uralkodik. A bányavárosokban az épületekre tűzik egy megjósolt új rend zászlaját, Ámbraparton pedig élettelenül a partra sodródik az óriási kráken, amely hosszú ideje elzárta az országot a tengeren túli világoktól. Mivel a szörny fenyegetése már a múlté, a korona expedíciót indít a krónikákban szereplő nyugati földrész, Vessuunas felé. Ám a Vessuunasba vezető úton, az éjszaka és nappal határán, minden felfedezőnek – legyen hős vagy gonosztevő, vagy akár mindkettő –, át kell kelnie az Éjkapun…
.
.

Mennyire tetszett ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 5

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Szerkesztő
Adminisztrátor

Hozzászólás

*

Solve : *
14 + 8 =